Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Runy

RedPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. postanowiłem sobie ostatnio kupić runy, i zauważyłem że są one strasznie zmieszane. najbardziej denerwuje mnie to, że runy AP są na stronie AD a AD na AP.

czy jest jakiś sposób, żeby je przenieść? jeśli jest to jaki

Opublikowano

Jak, o co Ci chodzi ? Runy są dobrze poukładane AP są tam gdzie być powinny, że dają Ability Power, a AD są również tam gdzie powinny być i dają one Physical Damage.

Sprawdź dokładnie, bo może coś źle zobaczyłeś. ;x

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Wyjaśnię. Mam stronę na runy AD i AP. obok nich są takie jakby runy rezerwowe, które można przenieść na główną stronę run. i jest to tak, że jest sobie strona AP (Niedokończona) i znajdują się w niej runy AP. ale w rezerwach dopisanych do tej strony jest na przykład Większa Pieczęć Obrażeń od Ataku, a takiej brakuje mi na stronie AD i Odwrotnie. moje pytanie jest takie, jak przenieść runy dające AD z rezerw strony na runy nazwanej przeze mnie AP.

Opublikowano

W takim razie musisz na aktywne runy(te co są na tych polach) kliknąć PPM(Prawy przycisk myszy) i wtedy ta runa na którą klikniesz tak wejdzie do rezerwowych. Wtedy tylko klikasz wszystkie te które chcesz wywalić i potem przerzucasz swoje. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Rada jest dobra, ale wciąż to nie jest to, o co mi chodzi. postaram się najjaśniej jak mogę. Mam 2 Strony na runy. AP i AD, z tego co widzę każda strona ma swoje własne rezerwowe runy.

i w rezerwach należących do strony AP znajdują się runy AD i odwrotnie. chodzi mi o to aby przenieść runy z 1 (AP) strony na 2 (AD), a nie z rezerwowych do głównych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...